Gashaarden

Een gashaard is zeer makkelijk in gebruik en geeft een aangename warmte af. Er zit tegenwoordig bijna geen verschil meer tussen een gashaard en een echt houtvuur. De temperatuur van de gashaard is zelf te bepalen door middel van een thermostaat.

Gashaarden zijn er in verschillende soorten en maten en dus geschikt voor vrijwel elke woning. De bediening van de haard komt in verschillende vormen, denk aan handbediening, afstandsbediening, automatische ontsteking of een variabele regeling. Gashaarden zijn er in veel verschillende stijlen en dus zit er altijd wel wat voor u bij.

Dankzij de techniek van de gashaard is de installatie helemaal veilig. Veel gashaarden hebben een waakvlam en zijn beveiligd tegen oververhitting. Vaak zijn er ook nog extra opties voor de beveiliging zoals terugslagbeveiliging en herstart beveiliging.

Zou u wel graag een gashaard willen? Dan bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres. Wij leveren en installeren uw gashaard helemaal naar uw wens. Ook geven onze monteurs u extra informatie en adviezen over de gashaard. Kijk voor meer informatie op onze site of neem contact met ons op.

Openhaarden

Een openhaard is sfeervol en geeft veel warmte af. Ook het geluid en de geur van het hout dragen bij aan de gezellige sfeer van de openhaard. Er zijn verschillende soorten openhaarden. Zo zijn er standaard openhaarden, maar ook worden ze wel eens op maat gemaakt. De haard kan helemaal naar uw wens worden aangepast en zo zit er altijd wel een openhaard bij die bij uw interieur past.

Bij een hout gestookte open haard is het verplicht een rookkanaal en een schoorsteen te hebben. De schoorsteen moet regelmatig worden onderhouden en worden geveegd door een schoorsteenveger. Hiermee worden schoorsteenbranden en andere problemen voorkomen. Ook adviseren wij u gebruik te maken van een schoorsteenkap. De rookgassen stijgen hierdoor sneller op en terugslag van rookgassen wordt hiermee voorkomen.

Bent u iemand die houdt van gezelligheid en sfeer in uw huis? Dan is een open haard echt iets voor u. Bij Nissewaard Verwarming bent u aan het juiste adres. Wij leveren en installeren uw open haard helemaal naar uw wens en onze monteurs geven u nog extra informatie en advies. Kijk voor meer informatie op onze site of neem contact met ons op.