Onderhoud CV Oudenhoorn

Na installatie van uw CV ketel, bent u zelf verantwoordelijk voor de technische staat van de ketel. Het is een storingsgevoelig apparaat, dus is het van groot belang dat u deze regelmatig laat controleren en onderhouden. Bij het jaarlijkse onderhoud wordt het toestel geïnspecteerd, de brander schoongemaakt en wordt de ketel zo nodig weer goed afgesteld. Ook worden versleten onderdelen vervangen. De monteur controleert onder andere de waterdruk en de hoeveelheid lucht. Met onderhoud CV Oudenhoorn voorkomt u extra kosten of een defecte ketel die vervangen moet worden.

Waarom onderhoud CV Oudenhoorn ?

Een kleine lekkage of een verkeerde afstelling van de CV zal u niet opvallen. Toch brengen deze problemen wel onnodige slijtage en een hoger gasverbruik met zich mee. Daarnaast is het gevaarlijk en kan het zorgen voor brand of ongelukken. Regelmatig professioneel onderhoud CV in Oudenhoorn leidt tot gas besparing, verhoogt de veiligheid, is milieuvriendelijk en beperkt de storingsgevoeligheid. Een goed onderhouden ketel is namelijk veel energiezuiniger en bespaart u dus stookkosten. Hoe schoner en beter onderhouden de ketel, hoe minder problemen u hiermee zal krijgen, dus u bespaart ook nog eens kosten voor reparaties.

Professioneel onderhoud CV Oudenhoorn

Nissewaard verwarming is een vakkundig bedrijf, gespecialiseerd in de verwarming en mechanische ventilatie. Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven en zijn u van dienst zowel binnen als buiten Nissewaard. Omdat er bij CV onderhoud ook sprake is van spoedgevallen, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Voor (spoedig) onderhoud of voor meer informatie of advies, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u dan verder.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise
  Voor particulieren en bedrijven
  Gespecialiseerd in verwarming
  Wij blijven ontwikkelen en groeien
  Meedenken in duurzame oplossingen
  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie
  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)