Onderhoud

Verantwoordelijkheid?

Weet u dat u zelf verantwoordelijk bent voor de technische staat van uw CV ketel en installatie? Helaas laat een groot aantal CV bezitters geen onderhoud uitvoeren terwijl de CV ketel één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning is. In de praktijk is gebleken dat de eerste onvoorziene kosten dan ook hieruit voortkomen. Onderhoud is de jaarlijkse controle en inspectie van het toestel, het schoonmaken van de brander, warmtewisselaar en het zo nodig afstellen van de CV Ketel.

Waarom onderhoud?

Een verkeerde afstelling van de CV ketel en een kleine lekkage zal u niet opvallen, maar dergelijke zaken brengen wel onnodige slijtage en een extra hoog gasverbruik met zich mee. En dan hebben we het nog niet over het ontstaan van brand of koolmonoxidevergiftiging of andere fatale ongelukken. Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt zal dit soort ellende aan het licht komen en tijdig kunnen worden verholpen, want voorkomen is beter dan genezen. Het regelmatig laten onderhouden van uw CV ketel kan leiden tot gas besparing, verhoogt de veiligheid, is milieuvriendelijker en beperkt de storingsgevoeligheid. Geen of te weinig onderhoud leidt tot het vroegtijdig vervangen van uw CV ketel terwijl dit onnodig is.

Voor onze prijzen en voorwaarden voor onderhoudscontracten verwijzen wij u naar:
https://www.nissewaardverwarming.nl/onderhoud/onderhoudscontract/

Eenmalig onderhoud
Eenmalig onderhoud laten uitvoeren? Dit is uiteraard ook mogelijk. Nissewaard Verwarming voert het eenmalige onderhoud voor €90,-.

Instructies verwarmingssysteem vullen

Instructies verwarmingssysteem ontluchten