Zonneboilers

Een zonneboiler is een uniek soort boiler, die gebruik maakt van zonne-energie om warm water in uw woning te leiden. Zonneboilers zijn natuurlijk zeer milieuvriendelijk, maar er zitten meer voordelen aan. U bent bijvoorbeeld verzekerd van een laag energieverbruik en u kunt soms subsidie krijgen op de aanschafprijs.

Hoe werkt de zonneboiler precies? Als u een zonneboiler aanschaft, komen er op uw dak zonnecollectoren. Deze vangen het licht van de zon op en zetten dit licht om in warmte. Zo creëert u op een duurzame manier gratis warm water in uw woning.

U zult misschien wel denken, hoe zit dat dan in de winter? Zonneboilers werken niet alleen in de zomer. Ook in de winter, als de zon minder goed zichtbaar is en minder warm, doet de zonneboiler zijn werk en zet licht om in warmte.

Zonneboilers zijn dus goedkoop van prijs door de subsidie, goedkoop in verbruik omdat het weinig energie kost en ook nog is milieuvriendelijk. Wij van Nissewaard Verwarming raden dit apparaat dan ook zeker aan. Wij leveren u de zonneboiler en installeren deze vakkundig en snel. Ook kunt u onze installateurs om informatie en advies vragen over de zonneboiler, zij weten namelijk waar de boiler het best kan staan en hoe het geïnstalleerd moet worden.

Heeft u interesse in een goedkope, makkelijke en milieuvriendelijke boiler? Dan kiest u voor de zonneboiler van Nissewaard Verwarming. Kijk voor meer informatie op onze site of neem contact met ons op.