Aanleg CV Oudenhoorn

De CV ketel is een zeer belangrijk onderdeel van uw huis. Deze zorgt er namelijk voor dat u elke dag beschikt over verwarming en warm water. Het is dan ook belangrijk dat de ketel op de juiste manier aangelegd word. Wij van Nissewaard Verwarming leggen uw CV ketel veilig en vakkundig aan voor de juiste prijs.

Werkzaamheden aanleg CV Oudenhoorn

Bij de aanleg van uw CV in Oudenhoorn komt meer kijken dan de meeste mensen denken. Het is namelijk niet alleen de CV ketel zelf die moet worden aangelegd, maar ook leidingen, radiatoren en de thermostaat. Wij van Nissewaard komen bij u thuis en verwijderen, indien nodig, de oude CV ketel. Ook kijken we of de kranen onder de ketel en het expansievat al aan vervanging nodig zijn en als dit het geval is vervangen wij deze. Vervolgens kunnen we beginnen met de installatie van de nieuwe ketel. We beginnen met het afstellen en regelen van de CV ketel, om vervolgens de thermostaat te plaatsen. Ten slotte controleren wij alles nog een laatste keer om zeker te weten dat de installatie goed verlopen is.

Aanleg CV Oudenhoorn bij Nissewaard

Nissewaard Verwarming is een gespecialiseerd bedrijf in de verwarming en mechanische ventilatie in Oudenhoorn en omgeving. Met onze ruime ervaring en expertise kunnen wij u op vele gebieden in de verwarming, warm water en mechanische ventilatie van dienst zijn. Onze werknemers beschikken allemaal over een goede opleiding en de juiste certificaten. Ook zitten zij al jaren in het vak, waardoor niks te gek is en zij u altijd optimaal van dienst kunnen zijn. Voor meer informatie of advies op maat over onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u dan verder.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise
  Voor particulieren en bedrijven
  Gespecialiseerd in verwarming
  Wij blijven ontwikkelen en groeien
  Meedenken in duurzame oplossingen
  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie
  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp.

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)