Home > Diensten > CV installatie

CV installatie

De CV ketel is een belangrijk onderdeel van uw huis. Deze zorgt namelijk voor onder andere verwarming en warm water. Het is daarom belangrijk dat de CV ketel op een goede en veilige manier geïnstalleerd is. Kies daarom voor Nissewaard CV installatie.

cv-installatie-2

Wij zijn een betrouwbaar en ervaren bedrijf op het gebied van verwarming, warm water en mechanische ventilatie. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor installatie van uw CV.

Het installeren van een CV is niet alleen maar de CV ketel. Het betekent ook leidingen trekken, radiatoren plaatsen of vervangen en een expansievat installeren of vervangen. Ook is het voor de veiligheid tijdens een CV installatie nodig om met meetapparatuur alles te controleren. Het installeren van een CV ketel bestaat dus buiten de aanleg ook uit onderhoud en reparatie, en dit is ook wat wij van Nissewaard Verwarming voor u doen.

Als installateur en monteur van verschillende A-merken CV installaties, leveren en installeren wij systemen met de juiste prijs- en kwaliteitverhouding. U kunt ons inschakelen voor:
CV Ketels — CV Aanleg — CV Onderhoud — CV Reparatie
Kijk dus snel verder op onze website en zie wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van CV installatie.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise

  Voor particulieren en bedrijven

  Gespecialiseerd in verwarming

  Wij blijven ontwikkelen en groeien

  Meedenken in duurzame oplossingen

  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie

  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Warmwater Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.