Home > Diensten > Vloerverwarming systemen

Vloerverwarming systemen

Vloerverwarming is een steeds populairdere vorm van verwarmen. Dit omdat het wordt ervaren als zeer comfortabel en daarnaast ook nog eens zorgt voor een lagere energierekening. Er zijn vele diverse mogelijkheden als het gaat om een vloerverwarming systeem. Elk systeem heeft zijn eigen verschillende eigenschappen. Welk systeem het beste geschikt is voor u, hangt af van uw woning, uw wensen en de mogelijkheden. Wij van Nissewaard Vloerverwarming beschikken over jarenlange ervaring in de aanleg van vloerverwarming, waardoor wij u kunnen adviseren bij het maken van een keuze voor een bepaald systeem.

Bekijk hieronder onze verschillende systemen.

Heeft u bijvoorbeeld een warmtepomp installatie? Dan is Vloerverwarming uitermate geschikt voor uw woning. Met lage temperaturen komt vloerverwarming het best tot haar recht in goed geïsoleerde woning. Vloerverwarmingen kunnen in zones verdeeld worden door middel van kleppen en thermostatische regelingen waardoor kamers apart in temperatuur geregeld kunnen worden.

Bekijkt u snel de pagina’s voor meer informatie over de verschillende systemen. Als u niet weet welk systeem het beste past bij uw wensen en uw woning, dan kunnen wij u professioneel adviseren. Voor advies, vragen  of meer informatie over onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen. De ervaren medewerkers van Nissewaard Vloerverwarming helpen u graag verder.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise

  Voor particulieren en bedrijven

  Gespecialiseerd in verwarming

  Wij blijven ontwikkelen en groeien

  Meedenken in duurzame oplossingen

  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie

  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Warmwater Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.