Home > Diensten > CV aanleg

CV aanleg

Bent u op zoek naar een nieuwe CV ketel en moet deze nog aangelegd worden? Dan bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres. Wij leggen uw CV ketel veilig en vakkundig aan voor de juiste prijs. Onze monteurs hebben kennis van het vak en jarenlange ervaring.

cv-aanleg-1024x819

Een CV ketel is niet zomaar iets, het is een zeer belangrijk onderdeel van uw huis. Het zorgt er namelijk voor dat u elke dag beschikt over verwarming en warm water. Dit is natuurlijk fijn, maar dan moet de ketel wel op juiste manier aangelegd zijn.

Allereerst is het belangrijk dat u de juiste CV ketel kiest die past bij uw woning. Hier kunnen wij van Nissewaard Verwarming u uiteraard mee helpen. Daarnaast is het niet alleen de CV ketel zelf wat moet worden aangelegd. Ook leidingen, radiatoren en de thermostaat horen bij de aanleg van een CV ketel.

Het klinkt allemaal fijn, zo’n CV ketel, maar hoe gaat het in zijn werk? Wij van Nissewaard Verwarming komen bij u thuis en verwijderen eventueel de oude CV ketel. Daarna kunnen we beginnen met de installatie van de nieuwe ketel. Ook kijken we of de kranen onder de ketel en het expansievat nog aan vervanging toe zijn. Daarna beginnen we met het afstellen en regelen van de CV ketel. Vervolgens moet de thermostaat nog worden geplaatst en ten slotte controleren wij alles nog een laatste keer om zeker te weten dat de installatie goed is verlopen.

Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van CV ketels aanleggen? Neem dan nu contact met ons op of kijk op onze website voor meer informatie.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise

  Voor particulieren en bedrijven

  Gespecialiseerd in verwarming

  Wij blijven ontwikkelen en groeien

  Meedenken in duurzame oplossingen

  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie

  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Warmwater Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.