CV reparatie

Er is niets zo vervelend als een storing in uw CV ketel of verwarming. Dit zorgt er vaak voor dat uw verwarming niet meer werkt, uw douche niet meer warm wordt en waterleidingen kunnen bevriezen. In dit geval moet uw ketel vervangen of gerepareerd worden.

CV ketels zitten niet eenvoudig in elkaar. Ook verouderen de ketels en hoe ouder ze zijn, hoe groter de kans is op storingen. Ook kan het zijn dat een CV ketel op de verkeerde manier geïnstalleerd is, en daarom dus na een relatief korte tijd al gerepareerd moet worden.

Een defecte CV ketel kan vele oorzaken hebben. Zo kan de thermostaat kapot zijn, de radiator koud zijn, de combiketel warmtepomp een storing hebben, de warmtedruk in de cv kan te laag zijn of uw CV kan een raar geluid maken. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijke oorzaken van een defecte ketel.

Het is in ieder geval van groot belang dat u uw CV ketel zo snel mogelijk laat repareren. Ten eerst is het niet fijn als deze niet werkt, omdat u dan geen verwarming of warm water heeft. Ten tweede moet u niet te lang wachten met reparatie omdat de storing dan kan verergeren, en dit kost u alleen maar meer geld en problemen.

Ook is het van belang dat u uw CV ketel vakkundig laat repareren. De monteurs van Nissewaard Verwarming hebben zeer veel kennis over het vak en hebben jarenlange ervaring. Kies daarom voor Nissewaard Verwarming om uw CV ketel te laten repareren. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op.

onderhoud CV [pb-city]