Home > Diensten > CV reparatie

CV reparatie

Er is niets zo vervelend als een storing in uw CV ketel of verwarming. Dit zorgt er vaak voor dat uw verwarming niet meer werkt, uw douche niet meer warm wordt en waterleidingen kunnen bevriezen. In dit geval moet uw ketel vervangen of gerepareerd worden.

cv-reparatie

CV ketels zitten niet eenvoudig in elkaar. Ook verouderen de ketels en hoe ouder ze zijn, hoe groter de kans is op storingen. Ook kan het zijn dat een CV ketel op de verkeerde manier geïnstalleerd is, en daarom dus na een relatief korte tijd al gerepareerd moet worden.

Een defecte CV ketel kan vele oorzaken hebben. Zo kan de thermostaat kapot zijn, de radiator koud zijn, de combiketel warmtepomp een storing hebben, de warmtedruk in de cv kan te laag zijn of uw CV kan een raar geluid maken. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijke oorzaken van een defecte ketel.

Het is in ieder geval van groot belang dat u uw CV ketel zo snel mogelijk laat repareren. Ten eerst is het niet fijn als deze niet werkt, omdat u dan geen verwarming of warm water heeft. Ten tweede moet u niet te lang wachten met reparatie omdat de storing dan kan verergeren, en dit kost u alleen maar meer geld en problemen.

Ook is het van belang dat u uw CV ketel vakkundig laat repareren. De monteurs van Nissewaard Verwarming hebben zeer veel kennis over het vak en hebben jarenlange ervaring. Kies daarom voor Nissewaard Verwarming om uw CV ketel te laten repareren. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise

  Voor particulieren en bedrijven

  Gespecialiseerd in verwarming

  Wij blijven ontwikkelen en groeien

  Meedenken in duurzame oplossingen

  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie

  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Warmwater Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.