Home > Diensten > Tackerplaten

Tackerplaten

Bij Nissewaard Verwarming kunt u kiezen uit vele verschillende typen vloerverwarming. De beste keuze is afhankelijk van uw wensen en uw woning. Eén van de opties is vloerverwarming op tackerplaten.

trackerplaten-foto

Vloerverwarming op tackerplaten is nog niet heel bekend in Nederland, maar wordt in Duitsland al jaren toegepast. Tackerplaten zijn EPS-platen van minimaal 20 mm dik, waar de vloerverwarmingsbuis op vastgeniet wordt met nagels van kunststof. Kostentechnisch is een systeem van tackerplaten redelijk voordelig. Daarnaast voorziet het in een warmte- en geluidsisolatie waarbij de scheur vaste stof met folie voorkomt dat de nietjes eruit gerukt kunnen worden.

Een ander voordeel van dit systeem is dat elke diameter vloerverwarmingsbuis hierop bevestigd kan worden. Wel is dit afhankelijk van de beschikbare opbouwhoogte van de vloer en de dikte van de dekvloer. Wanneer u het systeem wenst te voorzien van een hogere isolatiewaarde, heeft u de mogelijkheid om de dikte van de tackerplaat te vergroten. Voor meer informatie over dit systeem en onze werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise

  Voor particulieren en bedrijven

  Gespecialiseerd in verwarming

  Wij blijven ontwikkelen en groeien

  Meedenken in duurzame oplossingen

  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie

  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Warmwater Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.