Home > Diensten > Noppenplaten

Noppenplaten

Bij Nissewaard Verwarming kunt u kiezen voor verschillende soorten vloerverwarming systemen. Een mogelijke keuze is vloerverwarming met noppenplaten.

noppenplaten-foto

Met deze noppenplaat is het mogelijk om de verwarmingsbuizen netjes op hun plek te houden. Daarnaast helpt het om de buizen sneller te plaatsen, waardoor de installatietijd van de vloerverwarming verkort wordt. Zo kunt u vaak binnen een dag al genieten van uw nieuwe vloerverwarming. Het is natuurlijk ook fijn om de kosten te kennen van vloerverwarming met een noppenplaat. Voor een goede indicatie raden wij u aan een offerte aan te vragen. Uit onze ervaring zijn de kosten ongeveer rond de tien euro per vierkante meter.

Als u kiest voor een noppenplaat, kunt u ook gaan voor geïsoleerde noppenplaten. Deze zijn ontworpen om het leggen van de verwarmingsbuizen een stuk gemakkelijker te maken. Door de isolering zal de vloer snel opwarmen, wat het comfort verhoogt. Lijkt u dit ook wel wat? Altijd lekker warme voeten, ook in de winter. En ook nog eens kosten besparen? Kies dan voor vloerverwarming van Nissewaard Verwarming. Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise

  Voor particulieren en bedrijven

  Gespecialiseerd in verwarming

  Wij blijven ontwikkelen en groeien

  Meedenken in duurzame oplossingen

  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie

  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Warmwater Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.