Boilers

Warm water is tegenwoordig onmisbaar in een woning, we gebruiken het dagelijks. Daarom is het fijn als u altijd tot warm water beschikt in de keuken, badkamer of andere plaats in huis. U zou daarom kunnen kiezen voor een warmwaterboiler.

Een boiler bevat een verwarmingselement wat water opwarmt. Koud water wordt in de boiler gelaten en het opgewarmde water stijgt naar boven, waarbij met het openen van de kraan het warme water word verkregen.

Er zijn verschillende soorten boilers. Zo is er de elektrische boiler, de gasboiler of de zonneboiler. De gasboiler heeft als voordeel dat het goedkoper in verbruik is maar de elektrische boiler is kleiner en kan overal waar elektriciteit is aangesloten worden.

Het is belangrijk dat een boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres. Wij informeren en adviseren u over welke boiler het meest geschikt is voor u, waar die het beste geplaatst kan worden en hoe.

Lijkt het u wel wat? Zo’n warmwaterboiler? Neem dan nu een kijkje op onze website of neem contact met ons op, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.