CV combi ketels

Een combiketel is een CV ketel en boiler in 1. Dit is ideaal omdat het u ruimte scheelt in huis maar ook kosten. U hoeft namelijk maar 1 systeem aan te schaffen in plaats van 2.

Er zijn verschillende soorten combiketels :

  • Ingebouwde boiler: met deze boiler heeft u direct warm water. In de boiler wordt een bepaalde hoeveelheid water constant op temperatuur gehouden. Dit levert natuurlijk wel een hogere energierekening op.
  • Doorstroomtoestel: dit apparaat heeft een andere┬átechniek, waarbij geen boiler nodig is. Dit apparaat begint pas te verwarmen als u de kraan opendraait. Het duurt dus een paar seconden langer voor u warm water heeft, maar dit bespaart wel energie en dus kosten.

De combiketel is niet in elke woning mogelijk, dit heeft namelijk te maken met de plaats waar de CV ketel zich bevindt en de lengte van de leidingen. Daarom kunt u ons van Nissewaard Verwarming om advies vragen. Wij komen bij u langs en vertellen u wat de opties zijn voor uw woning.

Als de combiketel voor u een mogelijkheid is, raden wij het zeker aan. De ketel bespaart geld en is zeer praktisch. Onze monteurs weten veel over deze ketels en u kunt dus vragen om informatie en advies. Ook hebben de monteurs veel ervaring met het installeren van deze apparaten.

Bent u geïnteresseerd in deze combiketel? Neem dan nu contact op met Nissewaard Verwarming en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.