Home > Vloerverwarming > Hoofdverwarming

Hoofdverwarming

Als u kiest voor vloerverwarming als hoofdverwarming, dan zijn er geen andere warmtebronnen meer nodig in uw woning. De kamertemperatuur van de ruimte wordt geregeld door de warmteafgifte van de vloer. Deze warmteafgifte is ongeveer 100 watt per m2. Bij hoofdverwarming wordt de ruimte vanuit de vloer verwarmd en daarom is de warmte gelijk verdeeld over de ruimte, zodat u geen last heeft van koelere en warmere delen binnen de ruimte. Dit zorgt er ook voor dat u kunt besparen op uw energiekosten, omdat de thermostaat twee of drie graden lager kan worden gezet.

vloerverwarming-foto2

Vloerverwarming als hoofdverwarming zorgt voor aangename warmte in uw woning. Om het maximale rendement uit de vloerverwarming te behalen raden wij u aan te kiezen voor hoofdverwarming en daarnaast uw woning zo goed mogelijk te isoleren. Wij van Nissewaard Vloerverwarming helpen u graag verder. Dankzij onze vele jaren ervaring weten wij precies welk soort vloerverwarming het beste past bij uw wensen en uw woning. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise

  Voor particulieren en bedrijven

  Gespecialiseerd in verwarming

  Wij blijven ontwikkelen en groeien

  Meedenken in duurzame oplossingen

  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie

  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Warmwater Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.