Home > Diensten > Infrezen

Infrezen

Bij de aanleg van vloerverwarming bij Nissewaard Verwarming, kunt u kiezen voor verschillende soorten systemen. Één van deze systemen is het infrezen van de vloerverwarming. In dit geval worden de vloerverwarmingsbuizen in de bestaande dekvloer gelegd. Het voordeel hiervan is dat de dekvloer er niet uitgehaald hoeft te worden, waardoor u heel wat kosten bespaart. Ook is er geen extra opbouwhoogte nodig, waardoor deuren niet hoeven worden ingekort. Infrezen van vloerverwarming kan vaak binnen een dag gebeuren, waardoor u al snel kunt genieten van uw nieuwe vloerverwarming.

frezen-foto

Als de vloerverwarming eenmaal in gebruik is, haalt u vele voordelen uit dit systeem. Infrezen van de vloerverwarming zorgt voor een snelle opwarmtijd van de vloer, omdat de slangen tegen het oppervlakte aan liggen. Infrezen is de goedkoopste vorm van aanleg van vloerverwarming en er kan bij deze vorm van vloerverwarming gekozen worden voor vloerverwarming als hoofdverwarming.

Bent u benieuwd of uw woning geschikt is voor het infrezen van vloerverwarming? Of zou u graag nog wat meer informatie willen over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise

  Voor particulieren en bedrijven

  Gespecialiseerd in verwarming

  Wij blijven ontwikkelen en groeien

  Meedenken in duurzame oplossingen

  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie

  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Warmwater Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.