Home > Diensten > Warmtepompen

Warmtepompen

De techniek van een warmtepomp is heel eenvoudig en je haalt hiermee dus goed warmte van buiten om je huis mee te verwarmen. Met een warmtepomp haal je natuurlijke warmte van buiten om binnen te benutten.

warmtepomp

Hoe werkt een warmtepomp? De meeste warmtepompen worden elektrisch aangedreven. In een gesloten circuit wordt vloeistof rondgepompt. Deze vloeistof is afhankelijk van de druk en temperatuur van water in gas of in vloeibare toestand. Omdat deze toestanden veranderen wordt steeds warmte opgenomen en weer afgegeven.

Het rendement van een warmtepomp wordt bepaald door het verschil en de stabiliteit van de temperatuur tussen de warmtebron en de koude bron, het elektriciteitsverbruik van de compressor en de efficiëntie van de warmtewisselaars.

De warmtepomp is ideaal omdat het makkelijk werkt en relatief goedkoop is. Ook is de lucht afkomstig van buiten, natuurlijk en dus beter voor de gezondheid dan volledig kunstmatige lucht.

Wij van Nissewaard Verwarming raden deze warmtepompen zeker aan. Onze monteurs kunnen u veel informatie en advies geven over deze warmtepompen. Wij hebben verschillende modellen van de warmtepompen en dus zit er altijd wel wat voor u bij.

Bent u geïnteresseerd in airconditioning of een van onze warmtepompen? Neem dan nu contact op met Nissewaard Verwarming.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise

  Voor particulieren en bedrijven

  Gespecialiseerd in verwarming

  Wij blijven ontwikkelen en groeien

  Meedenken in duurzame oplossingen

  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie

  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Warmwater Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.