Home > Diensten > Stads- en blokverwarming

Stads- en blokverwarming

blokverwarming

Met als doelstelling om Nederland aardgasvrij te maken wordt stadsverwarming steeds populairder. Bij stads- en blokverwarming worden woningen verwarmd door een gezamenlijke warmtebron, hierdoor wordt bijna geen gas verbruikt, alleen met koken. Met stads- of blokverwarming maakt u dus geen gebruik van een cv-ketel, maar net als de cv-ketel heeft ook stads- en blokverwarming onderhoud nodig. Het verschilt per stad of gemeente of deze voor u wordt uitgevoerd, of dat u deze zelf moet verzorgen. Bij vragen of problemen die snel moeten worden opgelost zijn we er om u te helpen!

U mag altijd contact met ons opnemen als u een storing of vraag heeft over uw stads- en of blokverwarming. 

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise

  Voor particulieren en bedrijven

  Gespecialiseerd in verwarming

  Wij blijven ontwikkelen en groeien

  Meedenken in duurzame oplossingen

  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie

  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Warmwater Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.