Home > Diensten > Vloerverwarming

Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer. Er zijn verschillende vormen vloerverwarming, bijvoorbeeld elektrisch of met behulp van warm water. Vloerverwarming is niet alleen een duurzame vorm van verwarming, maar het is ook nog is zeer comfortabel.

Waarom vloerverwarming?

Er zijn verschillende redenen om voor vloerverwarming te kiezen. Natuurlijk zorgt het voor lekkere warme voeten en verwarming van uw huis, maar dit is niet het enige voordeel. Vloerverwarming is namelijk ook een duurzame investering en biedt meer comfort in de woning.

Omdat de warmte vanuit de vloer komt, wordt deze optimaal verspreid. Dit zorgt er voor dat de gevoelstemperatuur omhoog gaat, waardoor de thermostaat weer een stuk lager kan worden ingesteld. Daarnaast is de vloerverwarming onzichtbaar. Er zijn geen radiatoren nodig, dus de inrichting van uw woning wordt niet beperkt. Ten slotte is vloerverwarming beter voor de gezondheid, vanwege de vermindering van stofcirculatie. Dit zorgt ervoor dat u minder snel verkouden wordt of last krijgt van een allergie.

Vloerverwarming als hoofdverwarming

Bij de aanleg van vloerverwarming kunt u kiezen om deze als hoofdverwarming te gebruiken. Bij hoofdverwarming zijn er geen andere warmtebronnen nodig.  Wij raden u altijd aan te kiezen voor vloerverwarming als hoofdverwarming, indien dit mogelijk is. Zo wordt uw woning namelijk optimaal en duurzaam verwarmd. Bij interesse of voor aanvullende informatie of advies, kunt u contact met ons opnemen.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise

  Voor particulieren en bedrijven

  Gespecialiseerd in verwarming

  Wij blijven ontwikkelen en groeien

  Meedenken in duurzame oplossingen

  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie

  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Warmwater Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.