Home > Diensten > Warm water

Warm water

Warm water is tegenwoordig onmisbaar in een woning, we gebruiken het dagelijks. Daarom is het fijn als u altijd tot warm water beschikt in de keuken, badkamer of andere plaats in huis. U zou daarom kunnen kiezen voor een warmwaterboiler, een zonneboiler of een CV combi ketel.

warm-water

Een boiler bevat een verwarmingselement wat water opwarmt. Koud water wordt in de boiler gelaten en het opgewarmde water stijgt naar boven, waarbij met het openen van de kraan het warme water word verkregen. Als u een zonneboiler aanschaft, komen er op uw dak zonnecollectoren. Deze vangen het licht van de zon op en zetten dit licht om in warmte. Zo creëert u op een duurzame manier gratis warm water in uw woning. Een combiketel is een CV ketel en boiler in 1. Dit is ideaal omdat het u ruimte scheelt in huis maar ook scheelt in de kosten. U hoeft namelijk maar 1 systeem aan te schaffen in plaats van 2.

Bent u geïnteresseerde in een boiler, zonneboiler of combiketel? Op de desbetreffende product pagina’s vindt u meer informatie. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen zodat wij kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen!

Boilers — CV Combi ketels

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise

  Voor particulieren en bedrijven

  Gespecialiseerd in verwarming

  Wij blijven ontwikkelen en groeien

  Meedenken in duurzame oplossingen

  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie

  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Warmwater Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.