Warm water

Warm water is tegenwoordig onmisbaar in een woning, we gebruiken het dagelijks. Daarom is het fijn als u altijd tot warm water beschikt in de keuken, badkamer of andere plaats in huis. U zou daarom kunnen kiezen voor een warmwaterboiler, een zonneboiler of een CV combi ketel.

Een boiler bevat een verwarmingselement wat water opwarmt. Koud water wordt in de boiler gelaten en het opgewarmde water stijgt naar boven, waarbij met het openen van de kraan het warme water word verkregen. Als u een zonneboiler aanschaft, komen er op uw dak zonnecollectoren. Deze vangen het licht van de zon op en zetten dit licht om in warmte. Zo creëert u op een duurzame manier gratis warm water in uw woning. Een combiketel is een CV ketel en boiler in 1. Dit is ideaal omdat het u ruimte scheelt in huis maar ook scheelt in de kosten. U hoeft namelijk maar 1 systeem aan te schaffen in plaats van 2.

Bent u geïnteresseerde in een boiler, zonneboiler of combiketel? Op de desbetreffende product pagina’s vindt u meer informatie. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen zodat wij kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen!

BoilersZonneboilersCV Combi ketels