CV Ketels

De CV Ketel is een belangrijk onderdeel van uw woning. Dit zorgt er namelijk voor dat uw huis verwarmd is en dat u dagelijks over warm water beschikt. Er zijn vele verschillende soorten CV Ketels van verschillende merken. Het is van groot belang dat u de juiste ketel kiest die past bij uw woning. Wij van Nissewaard Verwarming beschikken over vele verschillende soorten ketels, zodat er altijd wel wat voor u bij zit.

Nissewaard Verwarming beschikt over ervaren en vakkundige monteurs die de best geschikte CV ketel op een veilige en zorgvuldige manier bij u installeren. Wij informeren en adviseren u over de verschillende soorten en merken CV ketels en vertellen u zo welke ketel het beste is voor uw woning en waarom. Naast het leveren van CV ketels, leggen wij de ketel ook aan en kunt u ons later ook inschakelen voor onderhoud en eventueel voor reparatie.

Heeft u een nieuwe CV ketel nodig, is uw ketel aan vervanging toe of moet de ketel gerepareerd worden? Neem dan nu contact op met Nissewaard Verwarming, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.