Home > Diensten > CV ketels

CV ketels

De CV Ketel is een belangrijk onderdeel van uw woning. Wij van Nissewaard Verwarming beschikken over vele verschillende soorten ketels, zodat er altijd wel wat voor u bij zit.

cv-ketel

Er zijn vele verschillende soorten CV Ketels van verschillende merken. Het is van groot belang dat u de juiste ketel kiest die past bij uw woning. Nissewaard Verwarming beschikt over ervaren en vakkundige monteurs die de best geschikte CV ketel op een veilige en zorgvuldige manier bij u installeren. Wij informeren en adviseren u over de verschillende soorten en merken CV ketels en vertellen u zo welke ketel het beste is voor uw woning en waarom. Naast het leveren van CV ketels, leggen wij de ketel ook aan en kunt u ons later ook inschakelen voor onderhoud en eventueel voor reparatie.

Heeft u een nieuwe CV ketel nodig, is uw ketel aan vervanging toe of moet de ketel gerepareerd worden? Neem dan nu contact op met Nissewaard Verwarming, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise

  Voor particulieren en bedrijven

  Gespecialiseerd in verwarming

  Wij blijven ontwikkelen en groeien

  Meedenken in duurzame oplossingen

  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie

  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Warmwater Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.