Home > Diensten > Slakkenhuis systeem

Slakkenhuis systeem

Als u op zoek bent naar een vakkundig bedrijf voor de aanleg van vloerverwarming, dan bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres. Wij bieden u verschillende soorten systemen vloerverwarming aan, elk met eigen voordelen en eigenschappen. Wij kunnen u ook helpen bij het maken van een keuze voor een systeem doormiddel van professioneel advies. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een slakkenhuis systeem.

vloerverwarming-slakkenhuis

Bij een slakkenhuis systeem worden de verwarmingsbuizen in het patroon van een slakkenhuis gelegd. Ook wordt de gehele ruimte/vloeroppervlak bereikt, waardoor de warmteverdeling optimaal is. De aanvoer- en afvoerleidingen worden naast elkaar gelegd, wat zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling. Het afgekoelde water loopt vervolgens terug naar de collector. Hiermee behaalt u een optimaal resultaat. Daarnaast zorgt dit patroon er ook voor dat uw cv ketel niet onnodig gaat stoken. Wij raden dit patroon erg aan omdat u zo de beste resultaten kunt behalen met uw vloerverwarming. Bij interesse in dit of een ander type vloerverwarming of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise

  Voor particulieren en bedrijven

  Gespecialiseerd in verwarming

  Wij blijven ontwikkelen en groeien

  Meedenken in duurzame oplossingen

  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie

  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Warmwater Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.