Home > Diensten > Krimpnetten

Krimpnetten

Als u kiest voor vloerverwarming van Nissewaard Verwarming, heeft u de keuze uit verschillende typen vloerverwarming. Elke soort heeft verschillende eigenschappen en voordelen. Als u niet goed weet welk type het beste past bij uw wensen en uw woning, kunnen wij u professioneel adviseren. Een mogelijke keuze is vloerverwarming op krimpnetten. Dit is vooral een goede keuze als er geen cementdekvloer aanwezig is of als infrezen niet mogelijk is. Bij krimpnetten wordt de vloerverwarmingslang gebonden op staalmatten, ook wel krimpnetten genoemd.

krimpnetten-foto

Hoe gaan wij te werk bij de aanleg van de vloerverwarming? Op de dragende vloer wordt eerst een laag reflectiefolie aangebracht om warmteverlies tegen te gaan en voor een goede spreiding van warmte te zorgen. De randen worden voorzien van randisolatie om de kans op krimpscheuren te minimaliseren. Ook zorgt dit voor minder warmteverlies naar de wanden, zodra de dekvloer is gestort. Hierna worden de krimpnetten geplaatst. Heeft u interesse in dit of een ander type vloerverwarming of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan contact met ons op.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise

  Voor particulieren en bedrijven

  Gespecialiseerd in verwarming

  Wij blijven ontwikkelen en groeien

  Meedenken in duurzame oplossingen

  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie

  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Warmwater Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.