Home > Diensten > Meander systeem

Meander systeem

Als u kiest voor vloerverwarming bij Nissewaard Verwarming, dan heeft u de keuze uit verschillende soorten systemen. Elk systeem heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. De beste keuze voor u hangt af van uw wensen en uw woning. Ook als u hulp nodig heeft bij het maken van een keuze, kunnen wij van Nissewaard  Verwarming u professioneel adviseren. Een systeem waarvoor u zou kunnen kiezen is een meander, oftewel lussen, systeem. Dit patroon wordt vooral vaak gebruikt bij aanwezigheid van een koude wand, zodat deze ruimte beter verwarmd kan worden.

vloerverwarming-meander

Bij een meander systeem worden de aan- en afvoerleidingen niet naast elkaar gelegd, maar in een lusvorm. Het voordeel is dan dat de ruimte beter verwarmd kan worden. Het kan alleen wel voorkomen dat de warmteverdeling in de ruimte iets wat ongelijk is. Toch vinden veel mensen dit systeem wel fijn, zeker in het geval van een koude buitenwand. Heeft u interesse in dit of in een ander vloerverwarming systeem? Of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan contact met ons op.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise

  Voor particulieren en bedrijven

  Gespecialiseerd in verwarming

  Wij blijven ontwikkelen en groeien

  Meedenken in duurzame oplossingen

  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie

  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Warmwater Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.