Aanleg CV Zwartewaal

De CV ketel is een zeer belangrijk onderdeel van uw huis. Deze zorgt er namelijk voor dat u elke dag beschikt over verwarming en warm water. Het is dan ook belangrijk dat de ketel op de juiste manier aangelegd word. Wij van Nissewaard Verwarming leggen uw CV ketel veilig en vakkundig aan voor de juiste prijs.

Werkzaamheden aanleg CV Zwartewaal

Bij de aanleg CV Zwartewaal komt meer kijken dan de meeste mensen denken. Het is namelijk niet alleen de CV ketel zelf die moet worden aangelegd, maar ook leidingen, radiatoren en de thermostaat.

Aanleg CV Zwartewaal

Wij van Nissewaard komen bij u thuis en verwijderen, indien nodig, de oude CV ketel. Ook kijken we of de kranen onder de ketel en het expansievat al aan vervanging nodig zijn, en als dit het geval is vervangen wij deze. Vervolgens kunnen we beginnen met de installatie van de nieuwe ketel. We beginnen met het afstellen en regelen van de CV ketel, om vervolgens de thermostaat te plaatsen. Ten slotte controleren wij alles nog een laatste keer om zeker te weten dat de installatie goed verlopen is.

Aanleg CV Zwartewaal bij Nissewaard

Nissewaard Verwarming is een gespecialiseerd bedrijf in de verwarming en mechanische ventilatie in Zwartewaal en omgeving. Met onze ruime ervaring en expertise kunnen wij u op vele gebieden in de verwarming, warm water en mechanische ventilatie van dienst zijn. Onze werknemers beschikken allemaal over een goede opleiding en de juiste certificaten. Ook zitten zij al jaren in het vak, waardoor niks te gek is en zij u altijd optimaal van dienst kunnen zijn.

Voor meer informatie of advies op maat over onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u dan verder.

Contact formulier

  Naam: *

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Telefoonnummer: *

  E-mailadres: *

  Onderwerp:

  Uw bericht:

  Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden En de Privacyverklaring