CV aanleg Geervliet

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf dat een nieuwe CV ketel aan kan leggen ? Dan bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres. Wij kunnen u vooraf uitgebreid adviseren over wat de beste CV ketel is voor in uw woning. Dus voor al uw CV aanleg Geervliet kunt u bij ons terecht!

Belangrijk voor het huishouden

Een CV aanleg Geervliet is zeer belangrijk voor uw huishouden. Het zorgt ervoor dat u over warm water beschikt en dat uw woning een aangename temperatuur is. Het is dan ook van belang dat dit goed uitgevoerd wordt door een professionele vakman. Een goede CV aanleg Geervliet begint bij het kiezen van de juiste CV ketel, dit is afhankelijk van uw woning. Naast een CV ketel moeten er ook leidingen, radiatoren en een thermostaat geplaatst worden.

Laat uw cv aanleggen door ons!

Wanneer u de CV aanleg Geervliet door Nissewaard Verwarming laat uitvoeren, gaat dat als volgt: Allereerst komen onze medewerkers bij u thuis. Als u nog een oude CV ketel heeft, zullen zij deze eerst verwijderen. Ook wordt er dan gelijk gecontroleerd of de kranen en het expansievat nog mee kunnen of dat deze vervangen moeten worden. Hierna wordt de ketel geïnstalleerd en afgesteld. Tot slot wordt de thermostaat geplaatst en wordt er nog een laatste check uitgevoerd zodat alles werkt zoals het hoort. Als u interesse heeft in de CV aanleg Geervliet van Nissewaard Verwarming kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch(0181 – 772465) als via e-mail(info@nissewaardverwarming.nl).

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise
  Voor particulieren en bedrijven
  Gespecialiseerd in verwarming
  Wij blijven ontwikkelen en groeien
  Meedenken in duurzame oplossingen
  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie
  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)