CV aanleg Rhoon

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf dat een nieuwe CV ketel aan kan leggen ? Dan bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres. Wij kunnen u vooraf uitgebreid adviseren over wat de beste CV ketel is voor in uw woning. Dus voor al uw CV aanleg Rhoon kunt u bij ons terecht!

Een CV aanleg Rhoon is zeer belangrijk voor uw huishouden. Het zorgt ervoor dat u over warm water beschikt en dat uw woning een aangename temperatuur is. Het is dan ook van belang dat dit goed uitgevoerd wordt door een professionele vakman. Een goede CV aanleg Rhoon begint bij het kiezen van de juiste CV ketel, dit is afhankelijk van uw woning. Naast een CV ketel moeten er ook leidingen, radiatoren en een thermostaat geplaatst worden.

Wanneer u de CV aanleg Rhoon door Nissewaard Verwarming laat uitvoeren, gaat dat als volgt: Allereerst komen onze medewerkers bij u thuis. Als u nog een oude CV ketel heeft, zullen zij deze eerst verwijderen. Ook wordt er dan gelijk gecontroleerd of de kranen en het expansievat nog mee kunnen of dat deze vervangen moeten worden. Hierna wordt de ketel geïnstalleerd en afgesteld. Tot slot wordt de thermostaat geplaatst en wordt er nog een laatste check uitgevoerd zodat alles werkt zoals het hoort.

Als u interesse heeft in de CV aanleg Rhoon van Nissewaard Verwarming kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch(0181 – 772465) als via e-mail(info@nissewaardverwarming.nl).

Contact formulier

  Naam: *

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Telefoonnummer: *

  E-mailadres: *

  Onderwerp:

  Uw bericht:

  Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden En de Privacyverklaring