CV Onderhoud

Het is van groot belang dat uw CV ketel na installatie regelmatig onderhouden en gecontroleerd wordt. Met regelmatig onderhoud gaat de CV ketel langer mee, blijft deze op een veilige manier functioneren en voorkomt u storingen die veel geld en last kosten. Daarnaast bespaart u met een goed onderhouden ketel nog meer kosten. Een goed onderhouden ketel is namelijk veel energiezuiniger en dus bespaart u stookkosten. Voor veilig en vakkundig CV onderhoud bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres. Onze monteurs zijn zeer vakkundig en ervaren. Ook zijn wij niet lang bezig bij u en rekenen wij nooit te veel voor het onderhoud. Wij geven u de beste prijs- en kwaliteitverhouding.

Wat houdt een onderhoudsbeurt van de CV ketel in? Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de ketel gecontroleerd, schoongemaakt en opnieuw afgesteld. Ook worden versleten of defecte onderdelen vervangen. De monteur controleert bij het onderhoud onder andere de waterdruk en de hoeveelheid lucht. De brander wordt schoongemaakt en de gasaansluiting, het afvoerkanaal en alle beveiligingen worden gecontroleerd.

Het onderhoud aan een CV ketel is dus niet eenvoudig en er komt veel bij kijken. Ga daarom nooit zelf proberen de ketel te onderhouden en schakel altijd een professional in zoals Nissewaard Verwarming. Dit kost natuurlijk geld maar het verdient zich gegarandeerd terug. Hoe schoner en beter onderhouden de ketel is, hoe minder vaak u last zult hebben van problemen met de ketel, en hoe meer geld u dus bespaart aan reparaties.

Neem dus snel contact op Nissewaard Verwarming en schrijf u in voor regelmatig onderhoud aan uw CV ketel voor een veilig gevoel en het besparen van vele onnodige kosten.