Home > Diensten > CV onderhoud

CV onderhoud

Het is van groot belang dat uw CV ketel na installatie regelmatig onderhouden en gecontroleerd wordt. Voor veilig en vakkundig CV onderhoud bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres. Onze monteurs zijn zeer vakkundig en ervaren. Ook zijn wij niet lang bezig bij u en rekenen wij nooit te veel voor het onderhoud. Wij geven u de beste prijs- en kwaliteitverhouding.

onderhoud-cv-ketel

Met regelmatig onderhoud gaat de CV ketel langer mee, blijft deze op een veilige manier functioneren en voorkomt u storingen die veel geld en last kosten. Daarnaast bespaart u met een goed onderhouden ketel nog meer kosten. Een goed onderhouden ketel is namelijk veel energiezuiniger en dus bespaart u stookkosten.

Wat houdt een onderhoudsbeurt van de CV ketel in? Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de ketel gecontroleerd, schoongemaakt en opnieuw afgesteld. Ook worden versleten of defecte onderdelen vervangen. De monteur controleert bij het onderhoud onder andere de waterdruk en de hoeveelheid lucht. De brander wordt schoongemaakt en de gasaansluiting, het afvoerkanaal en alle beveiligingen worden gecontroleerd.

Het onderhoud aan een CV ketel is dus niet eenvoudig en er komt veel bij kijken. Ga daarom nooit zelf proberen de ketel te onderhouden en schakel altijd een professional in zoals Nissewaard Verwarming. Dit kost natuurlijk geld maar het verdient zich gegarandeerd terug. Hoe schoner en beter onderhouden de ketel is, hoe minder vaak u last zult hebben van problemen met de ketel, en hoe meer geld u dus bespaart aan reparaties.

Neem dus snel contact op Nissewaard Verwarming en schrijf u in voor regelmatig onderhoud aan uw CV ketel voor een veilig gevoel en het besparen van vele onnodige kosten.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise

  Voor particulieren en bedrijven

  Gespecialiseerd in verwarming

  Wij blijven ontwikkelen en groeien

  Meedenken in duurzame oplossingen

  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie

  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Warmwater Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.