Hybride warmtepomp Rhoon

Bent u op zoek naar een manier om uw woning duurzamer te verwarmen? Dan is het installeren van de Hybride warmtepomp in Rhoon een goede optie. Een hybride warmtepomp kunt u vergelijken met een hybride auto, die deels op een normale brandstof en deels op elektriciteit rijdt. Een cv-ketel werkt normaal gesprokken alleen op aardgas, maar wanneer u er een hybride warmtepomp aan koppelt, ontstaat er een hybride verwarmingssysteem. Dit systeem werkt op zowel gas als stroom. Op deze manier hoeft u nog niet volledig van het gas af, maar stoot u wel minder CO2 af en zal uw energierekening omlaaggaan.

Hoe werkt een hybride warmtepomp?

De hybride warmtepomp zal het meeste werk doen om uw woning te verwarmen, door warmte uit de lucht te halen. Alleen voor het verwarmen van tapwater en het verwarmen van uw woning tijdens extreem koude dagen zal de cv-ketel aan gaan. Als u kiest voor de hybride warmtepomp is het wel belangrijk dat uw woning goed geïsoleerd is. Het is namelijk belangrijk dat de warmte in de woning blijft, omdat de warmtepomp minder hitte gebruikt. De pomp heeft een binnen en buiten unit. De binnen unit zal worden geplaatst naast uw cv-ketel. Voor de buiten unit zal ook een geschikte plaats worden gezocht, bijvoorbeeld op het dak of aan de buitenmuur. Als u besluit om te kiezen voor de hybride warmtepomp in Rhoon helpen wij u graag met de installatie.

Heeft u interesse?

Wij van Nissewaard verwarming raden de hybride warmtepomp in Rhoon zeker aan! Onze monteurs werken al lang met dit systeem en zijn dus ook in staat om het systeem vakkundig bij u te installeren en te onderhouden. Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! U kunt een mail sturen naar info@nissewaardverwarming.nl of bellen naar 0181-772465.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise
  Voor particulieren en bedrijven
  Gespecialiseerd in verwarming
  Wij blijven ontwikkelen en groeien
  Meedenken in duurzame oplossingen
  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie
  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)