Mechanische ventilatie Rockanje

Tegenwoordig zijn woningen steeds beter geïsoleerd, hierdoor kan er bijna geen lucht meer naar binnen of buiten. Er komt veel vuile en vochtige lucht vrij in u huis, dit gebeurt door dagelijkse activiteiten zoals ademen, koken, zweten, douchen en wassen. Als deze lucht niet wordt afgevoerd en blijft hangen zullen er nadelige gevolgen naderen. Mechanische ventilatie in Rockanje maakt het mogelijk om de vuile lucht te filteren. Mechanische ventilatie is een systeem waarbij een continu draaiende ventilatiemotor vervuilde lucht afvoert via luchtkanalen. Deze ‘vervuilde’ lucht wordt dan vervangen door schone en frisse buitenlucht. De werking is bijzonder energiezuinig, maakt geen geluid en u kunt zelf eenvoudig de hoeveelheid ventilatie instellen.

Hoe werkt mechanische ventilatie?

Via een ventilatie-unit wordt lucht vanuit de woning door een buis naar buiten afgevoerd. De aanzuiging van de binnenlucht gaat via en buizenstelsel door de woning, de afzuigventielen bevinden zich in de muur of het plafond. U kunt zelf bepalen hoeveel lucht er per minuut wordt weggezogen, de ventilatie heeft namelijk 3 standen. Zodra lucht verdwijnt via het ventilatieventiel, word er op een natuurlijke manier lucht aangezogen van buiten, dit gebeurt via klepramen of ventilatieroosters. Als de roosters verstopt zitten of de klepramen dicht, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Het is dus belangrijk uw mechanische ventilatie in Rockanje goed te onderhouden.

Het installeren en onderhouden van mechanische ventilatie in Rockanje en omstreken

Wij van Nissewaard verwarming raden mechanische ventilatie in Rockanje zeker aan! Onze monteurs werken al lang met dit systeem en zijn dus ook in staat om het systeem vakkundig bij u te installeren, te onderhouden en niet te vergeten het periodiek laten reinigen van deze kanalen. Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! U kunt een mail sturen naar info@nissewaardverwarming.nl of bellen naar 0181-772465.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise
  Voor particulieren en bedrijven
  Gespecialiseerd in verwarming
  Wij blijven ontwikkelen en groeien
  Meedenken in duurzame oplossingen
  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie
  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)