Onderhoud CV Rhoon

Na installatie van uw CV ketel, bent u zelf verantwoordelijk voor de technische staat van de ketel. Het is een storingsgevoelig apparaat, dus is het van groot belang dat u deze regelmatig laat controleren en onderhouden. Bij het jaarlijkse onderhoud wordt het toestel geïnspecteerd, de brander schoongemaakt en wordt de ketel zo nodig weer goed afgesteld. Ook worden versleten onderdelen vervangen. De monteur controleert onder andere de waterdruk en de hoeveelheid lucht. Met onderhoud CV Rhoon voorkomt u extra kosten of een defecte ketel die vervangen moet worden.

Waarom onderhoud CV Rhoon ?

onderhoud CV Rhoon

Een kleine lekkage of een verkeerde afstelling van de CV zal u niet opvallen. Toch brengen deze problemen wel onnodige slijtage en een hoger gasverbruik met zich mee. Daarnaast is het gevaarlijk en kan het zorgen voor brand of ongelukken.

Regelmatig professioneel onderhoud CV Rhoon leidt tot gas besparing, verhoogt de veiligheid, is milieuvriendelijk en beperkt de storingsgevoeligheid. Een goed onderhouden ketel is namelijk veel energiezuiniger en bespaart u dus stookkosten. Hoe schoner en beter onderhouden de ketel, hoe minder problemen u hiermee zal krijgen, dus u bespaart ook nog eens kosten voor reparaties.

Professioneel onderhoud CV Rhoon

Nissewaard verwarming is een vakkundig bedrijf, gespecialiseerd in de verwarming en mechanische ventilatie. Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven en zijn u van dienst zowel binnen als buiten Nissewaard. Omdat er bij CV onderhoud ook sprake is van spoedgevallen, zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Voor (spoedig) onderhoud of voor meer informatie of advies, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u dan verder.

Contact formulier

  Naam: *

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Telefoonnummer: *

  E-mailadres: *

  Onderwerp:

  Uw bericht:

  Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden En de Privacyverklaring