Vloerverwarming Heenvliet

Wilt u een alternatief voor radiatoren in uw huis ? Dan is vloerverwarming wellicht de oplossing voor u! Nissewaard Verwarming is naast CV ketels ook gespecialiseerd in vloerverwarming Heenvliet . Met vloerverwarming creëert u een aangename temperatuur in een ruimte door middel van warmte elementen onder uw vloer. Er zijn verschillende soorten vloerverwarming die wij kunnen aanleggen.

Vloerverwarming Heenvliet zorgt voor een zeer comfortabele ruimte. Zodra u over de vloer loopt zal het uw voeten opwarmen en tegelijkertijd ook de ruimte. Als u vloerverwarming heeft, zal u merken dat de thermostaat op een lagere temperatuur kan staan. Dit komt doordat de warmte, afkomstig van de grond, zo optimaal mogelijk over de kamer wordt verspreid. Ook zorgt het voor vermindering van stofcirculatie, dit verminderd de kans op verkoudheid en last van allergie. Doordat er geen radiatoren nodig zijn heeft u een stijlvolle onbeperkte inrichting.

Als u ervoor kiest om vloerverwarming Heenvliet te laten aanleggen, heeft u de keuze om deze als hoofd- of bijverwarming te laten plaatsen. Als u voor hoofdverwarming kiest, is er geen andere warmtebron nodig in de ruimte. Als u voor bijverwarming kiest, dan is de vloerverwarming enkel als extra warmtebron. Hierbij kiest u dus voor nog een andere warmtebron. Deze keuze is mede afhankelijk van de isolatie van uw woning/ruimte.

Voor meer informatie of advies over vloerverwarming Heenvliet , kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0181 – 722465 of via e-mail op info@nissewaardverwarming.nl.

Contact formulier

  Naam: *

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Telefoonnummer: *

  E-mailadres: *

  Onderwerp:

  Uw bericht:

  Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden En de Privacyverklaring