Warmtepomp installatie Spijkenisse

U heeft besloten om een warmtepomp aan te schaffen? Dan helpen wij u nu graag met de warmtepomp installatie in Spijkenisse en omstreken. Een warmtepomp wordt geïnstalleerd om gebouwen te verwarmen, de pomp haalt zijn warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater. Voor dat het plaatsen van de warmtepomp gaat beginnen, is het belangrijk om goed naar een aantal zaken te kijken. Het installeren van de waterpomp zal vervolgens vakkundig door ons worden uitgevoerd.

Werkzaamheden plaatsen warmtepomp

Voor dat we starten met de warmtepomp installatie in Spijkenisse en omstreken, is het van belang dat uw woning goed geïsoleerd is. Om maximaal te profiteren van uw warmtepomp is het namelijk belangrijk dat er geen warmte verloren gaat door slechte isolatie. Vervolgens moet u controleren of uw verwarmingssysteem is geschikt voor de waterpomp installatie. De warmtepomp is namelijk een LTV-installatie, dit betekent dat de aanvoertemperatuur niet hoger is dan 55 graden Celsius. Een cv-ketel heeft een aanvoertemperatuur van 60 tot 80 graden Celsius, een warmtepomp kan dus mogelijk niet voldoende verwarmen. Wilt u zelf testen of uw woning geschikt is voor een warmtepomp installatie? Stel dan uw cv-ketel in op 50 of 60 graden Celsius tijdens het stookseizoen. Het is ook belangrijk om te kijken naar het ventilatiesysteem van de woning. Een cv-ketel biedt vaak meer warmte dan nodig is, een warmtepomp daarentegen werkt een stuk nauwkeuriger, deze kunt u exact afstemmen op uw woning.

Heeft u interesse?

Bij de warmtepomp installatie in Spijkenisse en omstreken, komen dus veel verschillende zaken kijken. Het is belangrijk dat er goed naar de woning wordt gekeken voor de installatie, en dat de juiste beslissingen worden gemaakt. Onze professionals helpen hier graag bij! We gaan samen kijken naar de mogelijkheden, en zullen de warmtepomp volledig installeren voor u. Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! U kunt een mail sturen naar info@nissewaardverwarming.nl of bellen naar 0181-772465.

Bij Nissewaard Verwarming

  Sinds 2007 ervaring en expertise
  Voor particulieren en bedrijven
  Gespecialiseerd in verwarming
  Wij blijven ontwikkelen en groeien
  Meedenken in duurzame oplossingen
  Gespecialiseerd in mechanische ventilatie
  Voor montage en onderhoud

Onze service

Underfloor,Heating,Installation.,Warm,Floor,Heating,System
Vloerverwarming

Bij Nissewaard Verwarming kunt u ook terecht voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is verwarming van een huis of gebouw, ingebouwd in de vloer.

shutterstock_750063469-min
Warmtepompen

Wil jij er zeker van zijn dat het aangenaam warm is tijdens de koude wintermaanden? En zorgen dat het in de zomer lekker koel blijft in huis? Kies dan voor een warmtepomp. 

shutterstock_265465406-min
Stads- en blokverwarming

Nissewaard Verwarming staat ook voor u klaar voor al het onderhoud aan Stads- en blokverwarming. Vraag gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

shutterstock_1890722428-min
Boilers

Het is belangrijk dat een warmwater boiler goed van kwaliteit is en goed geïnstalleerd wordt. Daarom bent u bij Nissewaard Verwarming aan het juiste adres.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)